ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

 

Το Δεκέμβριο του 2017 η Μαρία Κόφου και ο Θωμάς Κολοκυθάς ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός ταξιδιωτικού project με όνομα TforTravel.gr.

Η Μαρία Κόφου, travel blogger,δημοσιογράφος και experience designer, αναλαμβάνει  την οργάνωση ταξιδιών για να ζήσετε παρέα εμπειρίες, να ταξιδέψετε σε ξεχωριστά μέρη και να έρθετε σε επαφή με την κουλτούρα κάθε τόπου όπως κάνει και εκείνη σε κάθε ταξίδι της.

Ο Θωμάς Κολοκυθάς είναι ευφυής επιχειρηματίας και ιδρυτής αλλά και συνιδρυτής αρκετών ελληνικών επιχειρήσεων. Η πολύχρονη εμπειρία του στο Advertising & Experiential Marketing και η ενασχόλησή του με Business Management, Sales, Operations, Inbound Marketing, E-Commerce και User Experience τον καθιστά ειδικό στο είδος του και παράλληλα είναι ο άνθρωπος που μπορεί να ξεχωρίσει από μακριά μια ευκαιρία για δημιουργία νέων concept.

Και οι δυο έχουν κοινή αγάπη τα ταξίδια και ονειρεύονται να δώσουν την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες να ταξιδέψουν μέσα από τα ταξίδια που οργανώνουν για μεμονωμένους ταξιδιώτες στο TforTravel.gr και να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες βγαίνοντας από τη ζώνη ασφαλείας τους, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους και καταπολεμώντας τον ρατσισμό και την προκατάληψη.

 

STORY
Αφορμή της συνεργασίας αυτής στάθηκε η γνωριμία του Θωμά και της Μαρίας όταν εκείνη θέλησε να ταξιδέψει στο Μαρόκο και επικοινώνησε με την εταιρεία του Τομ για να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφική μηχανή. Αυτή λοιπόν η action camera ήταν η αφορμή για συζήτηση και γνωριμία σχετικά με το low budget και solo travel και τα ταξίδια με τρένο.
ABOUT
To concept ήταν η δημιουργία ενός ταξιδιωτικού γραφείου με focus στο solo female travel, και κοινό nice όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ταξιδέψουν, να εξερευνήσουν τον κόσμο αλλά χρειάζονται την ώθηση για να το κάνουν.
VISION
Όραμα του Θωμά, μέσα από το συγκεκριμένο εγχείρημα; Να μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερους Έλληνες να ταξιδεύουν πιο συχνά με σκοπό να διευρύνουν την αντίληψη τους και να περιορίσουμε τον ρατσισμό σε όποιο μέγεθος και μορφή.
Όραμα της Μαρίας να καταφέρουμε μέσα από τα ταξίδια αυτά να νικήσουμε φόβους και παράλληλα το ρατσισμό σχετικά με το ότι η γυναίκα δε μπορεί ή δεν πρέπει να ταξιδεύει μόνο της. Σκοπός των ταξιδιών αυτών είναι να «εκπαιδεύσουμε την ίδια τη γυναίκα να πιστέψει στον εαυτό της και τις δυνάμεις της.
MISSION

Έχοντας ταξιδέψει σε ένα χρόνο περίπου 100 Ελληνίδες, σκοπός και στόχος είναι να καταφέρουμε να ταξιδέψουμε μαζί μας τα επόμενα έτη 10.000 άτομα

OUR VALUES

Υπομονή, Επιμονή,

Θέληση και συνεχής αναζήτηση